Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

De medewerkers van Beemster Electrical Solutions B.V. hebben uitgebreide kennis en veel ervaring met adviseren, ontwerpen en het installeren van alle mogelijke soorten elektrotechnische installaties. Wij staan garant voor installaties van hoge kwaliteit. Onze adviezen zijn innovatief. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u nodig heeft. Bovendien gebruiken wij kwalitatief hoogstaande materialen en werken wij volgens de geldende installatienormen.

Als u kiest voor Beemster Electrical Solutions B.V., kiest u voor een professionele partner. Vanaf het prille begin – in de ontwerpfase – tot en met een zorgvuldige, snelle en kwalitatief hoogstaande uitvoering. Bovendien hebben wij een Storingsdienst die u 24/7 kunt bellen in geval van storingen of technische problemen.

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke diensten: van licht- en krachtinstallaties tot de aanleg van bijvoorbeeld domotica in uw woning. Bovendien bieden wij u een zeer ruim aanbod van diensten ten behoeve van de beveiliging van uw woning of kantoorpand. Denk aan cameratoezicht, inbraakbeveiliging of toegangscontrolesystemen.

 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?