Geluidsinstallaties

Wilt u een geluidinstallatie in uw werk- of leefomgeving? Beemster Electrical Solutions B.V. installeert centrale geluidsystemen die in elk ruimte regelbaar en hoorbaar zijn. De speakers worden zorgvuldig weggewerkt en de geluidsdruk wordt specifiek berekend. Wij installeren deze systemen compleet met alle gewenste randapparatuur.

In de Ziggo-Dome hebben we onlangs een KNX systeem gebouwd. KNX is de Europese standaard en het platform waarbinnen talloze elektronische en digitale systemen ontwikkeld worden welke naadloos met elkaar communiceren. De KNX standaardisering biedt een veelheid aan mogelijke toepassingen voor zowel particuliere woningmarkt als bedrijven en organisaties. Onderstaand een greep uit de voor de meest bekende toepassingen:

  • Monitoring en automatisch bijsturen van energieverbruik binnen woning of gebouw;
  • Aanwezigheidssimulatie; bedrijven of woningen die voor korte tijd niet worden gebruikt of bewoond lijken wel in gebruik door bijvoorbeeld licht- en zonweringautomatisering;
  • Licht- en warmte sensoren die jaloeziën, gordijnen, zonwering, airco's enzovoorts aansturen voor een optimaal binnenklimaat;
  • Gas- en watersensoren detecteren 24/7 lekkage aan gas en waterleidingen. Ook sluiten ze onmiddellijk de toevoer en alarmeren ze direct het water- en gasbedrijf.

De voortdurende standaardisering van KNX systemen maakt het mogelijk om alle technische systemen vanaf afstand te beheren. Tijdens uw afwezigheid blijft u dus altijd op de hoogte van uw systemen. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?