Noodverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Zodra de netspanning uitvalt, gaat de noodverlichting aan. Hierdoor kunnen mensen via vluchtroutes snel en veilig het gebouw verlaten. Als ondernemer is het uw verantwoordelijkheid om voor de veiligheid van mensen te zorgen. Daarnaast is het ook een wettelijke verplichting. Belangrijk daarbij is dat de noodverlichting door een vakkundig installateur wordt ontworpen enuitgevoerd. Zo bent u ervan verzekerd dat de installatie aansluit bij de huidige normen. 

Wilt u de kwaliteit van de veiligheid binnen uw gebouw of organisatie verbeteren met een doordacht plan voor noodverlichting? Beemster heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij adviseren u graag en ontwerpen voor u een plan dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeftes. Daarbij staan veiligheid en kwaliteit op nummer één. 

Bij Beemster Elektrotechniek kunt u erop rekenen dat wij werken volgens de laatste technologieën en dat wij ons houden aan de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van noodverlichting. Neem contact met ons op voor een gesprek. 

 

 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?