Toegangscontrole

Wilt u de toegang tot uw gebouw, of tot bepaalde ruimtes in uw gebouw, controleren? Dan biedt een toegangscontrolesysteem uitkomst. Zo’n systeem zorgt ervoor dat onbevoegde personen geen toegang kunnen krijgen tot ruimten waar zij niks te zoeken hebben. Veiligheid, zekerheid en verwerkingssnelheid zijn sleutelbegrippen bij toegangscontrole. 

U kunt de toegangscontrole op verschillende manieren regelen. Enerzijds zijn er natuurlijk de al langer toegepastecontrolesystemen met pasjes. Deze systemen bieden steeds meer mogelijkheden. Zo kan het systeem tegenwoordig alle gegevens op de pasjes vastleggen op een centrale computer. Handig, want dit zorgt ervoor dat u later altijd kunt achterhalen wie op welk tijdstip binnen is geweest of geprobeerd heeft binnen te komen. Naast de toegang met pasjes, is de opmars van biometrische technieken een feit. 

Beemster Electrical Solutions B.V. heeft de juiste kennis en expertise om een gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor u te ontwerpen en realiseren. Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. Wij praten graag met u verder.

 

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?