Commerciële binnendienst medewerker / Assistent Projectmanager / Interne Auditor (Fulltime)

Wat doe je in deze functie:
Je ondersteunt in deze rol de Projectmanager. Je bent een kei in communiceren. Tijdig, correct en professioneel informeer jij de opdrachtgever over de voortgang. Het afleveren van deugdelijke en kwalitatief hoogstaande producten zit in je genen. Dit doe je door te kijken naar de mogelijkheden van het ontwerp alsmede het aansturen en bewaken van de voortgang. Je geeft opdracht, voert bestellingen uit en coördineert het proces waarbij je ook toetst op veiligheid, kwaliteit en de naleving van interne richtlijnen. Naast de projectbewaking werk je in deze rol actief aan het ontwikkelen van new business in Zuid- Amerika.

Je werkt met je collega’s samen om het project naar alle tevredenheid van de opdrachtgever en binnen de gestelde kaders af te ronden. 

Wanneer pas je binnen het profiel 
Binnen Beemster Electrical Solutions B.V. werken we met een klein enthousiast team van specialisten intensief samen, om een hoogwaardig product aan de klant te kunnen leveren. Het team bestaat uit sales, projectmanagers en engineers. De kandidaat voor deze functie heeft een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar en  relevante werkervaring op zowel het gebied van projectmanagement als sales. Kandidaten die daarnaast ook ervaring hebben als interne auditor genieten de voorkeur. De voertaal binnen Beemster Electrical Solutions is Nederlands, echter, voor deze rol dien je ook (zowel mondeling als schriftelijk) in het Engels en Spaans te kunnen communiceren. Portugees is een pré. Je bent zelfstandigheid, accuraat, analytisch en communicatief vaardig.

Beemster Electrical Solutions B.V. als werkgever
De thuisbasis voor deze functie is Heerhugowaard. We bieden een marktconform salaris, pensioen, opleidingsmogelijkheden etc.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je samen met ons bouwen aan je toekomst?
Dan ontvangen we graag een korte motivatie met CV t.a.v. afdeling HR via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je reactie graag tegemoet! Acquisitie door bureaus is niet nodig, wij zoeken en vinden zelf onze nieuwe collega’s.

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?