Piet Hein

Fantastisch gelegen op het Oosteinde tussen de Utrechtsestraat en de Pijp ervaar je het ultieme thuis van huis van gevoel in PH Hotel Oosteinde. Het warme en stoere interieur omarmt u als die oude jas en onze gastheren en gastvrouwen doen de rest. Zij weten waar u moet zijn en waar het gebeurd. Door deze setting ervaar je Amsterdam ontspannen. De hectiek van de stad laten wij buiten de deur.

Hotel Oosteinde opende eind 2014 haar deuren na een ingrijpende renovatie van het pand waarbij enkel de muren en binnenwanden gehandhaafd bleven.  Alle kamers zijn mooi afgewerkt met niet alleen een sjiek interieur maar ook met stijlvolle verlichtingsarmaturen en schakelmateriaal.

Omschrijving Installaties:

Beemster Electrical Solutions B.V. heeft in nauwe samenwerking met de eigenaar van het hotel de volgende installaties gerealiseerd:

  • Volledige Electrotechnische installatie inclusief Hoofd en onderverdeelkasten
  • Alle aanwezige, veelal duurzame, verlichting
  • Complete data installatie voor internet en telefonie verbindingen
  • Diverse veiligheidsinstallaties zoals Noodverlichting en (gecertificeerde)Brandmeldinstallatie

Opdrachtgever:

De Koetsier / Kesefa groep zijn ondernemende enthousiaste mensen die de wensen van hotelgasten uitermate goed weten in te schatten en hotels opzetten waar kwaliteit gaat boven kwantiteit. Daarnaast bevinden de hotels zich op loopafstand van het centrum waardoor het uitermate geschikt is om Amsterdam goed te beleven.

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?