Complete elektrotechniek van diverse installaties – Gemeente Koggenland

Locatie: Nederland
Markt: Bouw

Uit de fusie van de gemeente Obdam en de gemeente Wester-Koggenland is in 2007 gemeente Koggenland geboren. Als locatie om een gemeentehuis te voeren is de bestaande locatie van De Goorn door de raad aangewezen.
Beemster is zowel verantwoordelijk geweest voor de verbouw van de installaties in het bestaande gemeentehuis als voor de installaties in het nieuwe deel.

De opdracht bestond aanvankelijk uit het verzorgen en installeren van: verlichtingsinstallatie, brandmeldinstallatie, data/telefoon installatie, CO/LPG installatie (parkeergarage), inbraakbeveiligingsinstallatie, toegangscontrole installatie, noodstroominstallatie, aansturing zonnewering, schuifwandbediening raadzaal. Beemster heeft weliswaar een aanvullende opdracht gekregen. Dit betreft het uitvoeren van ERCO Light volgens het Dali* systeem in de raadzaal, databekabeling en ledverlichting in de balies.

Fotogallerij

Meer informatie

  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring