Projectleider

Heb jij een passie voor elektrotechniek, weet jij te allen tijde het overzicht te bewaren en ga jij voor het beste eindresultaat? Dan ben jij wellicht de Projectleider die wij zoeken!

Wat doe je als Projectleider?
Je bent als Projectleider verantwoordelijk voor een project, van A tot Z. Het is je doel om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren en je gaat voor niets minder. Je werkt met je collega’s samen om het project naar alle tevredenheid van de opdrachtgever en binnen de gestelde kaders af te ronden.

Als Projectleider stel je de projectplanning en personeel- en weekplanningen op en houdt je deze gedurende het project bij. Je huurt het benodigde materieel en extra personeel in en biedt technische ondersteuning aan je team. Zijn er werkzaamheden welke uitbesteed kunnen worden? Dan ga jij op zoek naar derden die dit conform de afspraken kunnen uitvoeren. Ook hou je de projectadministratie, financiële administratie en voortgangsrapportage bij en stel je de opleveringsdocumentatie op. Zaken die niet volgens afspraak verlopen, signaleer je tijdig en weet je vakkundig op te lossen.

Gedurende het project informeer je de opdrachtgever over de voortgang. Ook draag je zorg voor VGWM en de Arbo-aspecten van het project zoals de toolboxmeeting en werkplekinspectie.

Wanneer passen wij bij elkaar?
• Je hebt een afgeronde hbo opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar en hebt relevante werkervaring in een elektrotechnische werkomgeving.
• Wij werken met MS Projects, BouwInfosys InstallWorks en het Office pakket. Ervaring met deze software pakketten is een pré.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
• Je bent communicatief vaardig, commercieel, accuraat, analytisch en dankzij je organisatorische vaardigheden weet jij het overzicht in het project te behouden.

Gelukkig, we hebben nog steeds je aandacht!
De thuisbasis voor deze functie is Heerhugowaard. Wij bieden jou een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Daarnaast bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket; een passend salaris bij de verantwoordelijkheid van de functie, ADV uren, pensioen, doorgroeimogelijkheden en de benodigde opleidingen.

Werken bij Beemster Electrical Solutions B.V.
Beemster Electrical Solutions B.V., onderdeel van Heilig Group, is een innoverend elektrotechnisch bedrijf waar kwaliteit en service trefwoorden zijn om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Ons bedrijf met circa 20 medewerkers levert totaaloplossingen voor de elektrotechniek.

Spreekt de vacature van Projectleider bij Beemster Electrical Solutions B.V. je aan en wil je samen met ons bouwen aan je toekomst?
Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met cv t.a.v. Annique Grooff, Corporate Recruiter. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan telefonisch contact op (072 5711282) of stuur ons een mailtje! We zien je reactie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, wij zoeken en vinden zelf onze nieuwe collega’s.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf, jpg, pdf.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf, jpg, pdf.
  • Wanneer je bij ons solliciteert verwerken wij je persoonsgegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid