BEEMSTER ADVIES: VAN SUBSIDIE TOT BIG DATA

Elektrotechniek wordt gezien als een praktisch vak. Met een doordacht ontwerp, hoge kwaliteit materialen en vakkundige installatie, kunt u rekenen op een uitstekend maatwerk systeem. Toch kunnen we u bij Beemster, voorafgaand aan de installatie of ontwerp, ook van dienst zijn met advies. We kunnen u helpen met subsidies voor duurzame energieproductie en de optimalisatie van uw systeem op basis van big data.

SUBSIDIE-AANVRAAG DUURZAME ENERGIE (SDE) VOOR ZONNEPANELEN

Indien u overweegt om met uw organisatie duurzame energie op te wekken via biomassa, geo-thermie, water-, wind- of zonnekracht, dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie. De overheid stimuleert deze activiteiten via SDE (Subsidie Stimulering Duurzame Energie). Om uw weg te vinden in de regelgeving en procedures die met deze subsidie gemoeid zijn, is niet zo eenvoudig.

Beemster heeft veel ervaring in het berekenen van rendement voor zonnepanelen en PV (photovoltaïsche) installatie. We begeleiden u in het SDE-project voor zonnepanelen. Daarnaast leveren we ook gehele installaties, zowel op daken als in veldopstelling.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de kennispagina zonnepanelen. Uiteraard kunt ook direct contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen graag.

BIG DATA VOOR OPTIMALISERING VAN SYSTEMEN

Met het verzamelen of uitlezen van relevante informatie (data) binnen uw bedrijfsprocessen krijgt u beter inzicht in behoeftes, prestaties en winst. De verzamelde gegevens worden vervolgens gefilterd en omgezet in leesbare rapportages. Denk aan grafieken, tabellen, tellers, etc. Deze data geven u inzicht in de processen. U kunt op basis van gemeten cijfers uw elektrotechnische installaties nauwkeuriger aansturen en optimaliseren of deze gebruiken voor management-beslissingen.

Beemster kan op diverse punten uw elektrotechnische installatie voorzien van meetpunten en meetinstrumenten. Dat geldt zowel voor bestaande als nieuwe systemen. Wilt u een optimalisatieslag maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek waarin wij u kunnen helpen.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T:+31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring