SCIOS keuring

Hoe vaak hoor je niet dat schade door brand was te voorkomen? Een SCIOS-keuring zorgt ervoor dat uw installaties veilig en betrouwbaar blijven. Alles is tegenwoordig elektrisch. We kunnen niet meer zonder. Maar dit vereist wel periodieke en vakkundige controles. Beemster inspecteert uw installatie volgens de normen van de SCIOS keuring.

Voor uw eigen veiligheid maar ook voor uw (on)roerende bezittingen. Verzekeraars scherpen de eisen en regels hierover aan. Laat u goed informeren om achteraf niet met lege handen te staan.

SCIOS gecertificeerd

Beemster Electrical Solutions breidt haar portefeuille uit en is SCIOS gecertificeerd voor Scope 8, Scope 10 en Scope 12.

De stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties.

Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS.

Alleen bedrijven die in het bezit zijn van een SCIOS certificaat dat door een van de geaccrediteerde Certificatie-instellingen (CI) is uitgereikt, zijn SCIOS-gecertificeerde bedrijven. Alleen zij mogen en kunnen SCIOS keuring uitvoeren.

SCIOS-keuring van elektrische installaties voorkomt onnodige kosten

Niet alleen de wetgever maar tegenwoordig ook verzekeraars schrijven voor dat uw elektrische installatie periodiek geïnspecteerd moet worden door een bevoegde installateur of keuringsinstantie. Beemster ontwerpt en levert niet alleen elektronische systemen, we zijn er ook voor de SCIOS-keuring, inspectie en onderhoud en service.

Het inspecteren van uw installatie doen we uiteraard volgens de geldende SCIOS keuring normen. Onze bevindingen leggen we vast in een rapportage.

Van kosten maken naar kosten besparen

Naast het voldoen aan de wettelijke bepaling, levert de periodieke SCIOS-keuring u de volgende voordelen op:

• u voldoet altijd aan de verplichting die verzekeraars stellen
• u werkt altijd met een veilige installatie
• met de preventieve en tijdige opsporing van eventuele onvolkomenheden voorkomt u tijdsverlies door stilstand en bespaart u kosten omdat schade uitblijft.

Beemster zorgt voor uw installaties! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T: +31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
SCIOS keuring
SCIOS keuring
SCIOS keuring
SCIOS keuring
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring