Beemster levert totaaloplossingen in elektrotechniekKennisElektriciteitskabels en installatiekabels

ELEKTRICITEITSKABELS EN INSTALLATIEKABELS

HOE KIEST U DE JUISTE?

Het aanbod in elektriciteitskabels, installatiekabels, glasvezel kabels, stuurstroomkabels, datakabels en middenspanningskabels is zo groot dat kiezen niet eenvoudig is. Voor welke toepassing dient u welke soort te kiezen? Bovendien kiest u binnen elk soort kabel ook nog een type die uw machines of installaties optimaal laat functioneren.

Afhankelijk van de hoeveelheid stroom, de omgeving en de te overbruggen afstand, is bijvoorbeeld een type, dikte of diameter stroomkabel bepalend. Houdt u liever rekening met een budget of een duurzame oplossing? Wordt de kabel ondergronds of bovengronds gelegd? Bent u op de hoogte van de veiligheidseisen uit de Europese verordening CPR?

Uw keuze voor een type kabels beïnvloedt ook de keuze voor bijpassende systemen zoals kabelkanalen, kabeldraagsystemen, wartels en klemmen. Optimale en professionele aansluiting vraagt om advies en installatie door een professionele installateur.

ELEKTRICITEITSKABELS

Het maken van de juiste keuze elektriciteitskabel vraagt om uitgebreide kennis. Naast de reguliere Nederlandse typen zoals XMvK, YMvK of YMvK-as kabeltypen, bestaat er ook nog een breed palet aan internationale kabeltypen.

Installateurs zijn in staat om klanten te adviseren welke elektriciteitskabels en installatiekabels aan de functionele eisen zullen voldoen en de voor- en nadelen te benoemen. Uiteraard neemt uw installateur de veiligheidsrisico’s met u onder loep. Daarmee wordt het voor u eenvoudiger om afwegingen te maken.

Met hun ervaring en verschillende toepassingen in markten als industrie en bouw kunnen de specialisten van Beemster u ontzorgen. Wij gebruiken moderne software om de juiste kabels te kiezen, rekening houdend met de toepassing, spanningsverliezen en kortsluitvermogens. Kabels die we op voorraad houden kunnen we snel leveren en installeren tegen scherpe prijzen.

Wilt u liever weten wat de voor- en nadelen zijn in functionaliteit en duurzaamheid in combinatie met de afweging van kosten? Bel of e-mail ons gerust voor en snel en gedegen advies.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T:+31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring