INSTALLATIE EN IMPLEMENTATIE

VAN ELEKTROTECHNISCHE SYSTEMEN

Doorgaans volgt na het ontwerp van een elektrotechnisch systeem afgestemd op uw wensen en een strakke planning de installatie en implementatie. We leveren u een maatwerk systeem voorzien van de beste kwaliteit aan materialen. Bij Beemster hechten we niet alleen belang aan duurzame inzet van middelen maar ook aan mensen. We investeren in onze vakmensen door opleidingen en aandacht.

Tijdens de fase van oplevering voeren onze monteurs en installateurs diverse testen uit van alle systemen. Eventuele problemen lossen ze in overleg met de projectmanager ter plaatse op. Beemster zorgt dat u zonder problemen aan de slag kunt.

De installatie en implementatie fase omvat:

• Levering van alle materialen
• Installatie op locatie conform engineering o.l.v. project manager
• Testen (FAT, SAT, cold testing, hot testing)
• Documented commissioning (documenteren van alle testen)
• Electrical CE Documentation video

Hoewel een volledig traject u waarschijnlijk de meest efficiënte oplossing oplevert, kunt u ons ook tijdens de installatiefase of testfase inschakelen. We helpen u graag bij eventuele problemen of bij de aanpassing van uw huidige systemen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor in Heerhugowaard.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T:+31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring