Paneelbouw

Beemster is specialist in paneelbouw en bouwt uiteenlopende besturingskasten op maat inclusief vakkundige installatie op locatie. Interesse in besturingskasten of verdelers? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is paneelbouw?

Paneelbouw is de constructie van besturingskasten en bedieningspanelen. Het paneel is het belangrijkste deel van een machine. Een goede automatisering begint bij een goede basis: een professioneel ontworpen besturingspaneel. Het belangrijkste van het ontwerpen van een paneelbouw is dat de besturingskasten en bedieningspanelen zo efficiënt mogelijk worden opgebouwd en volgens de richtlijnen.

Waarom Beemster?

Wij verzorgen de paneelbouw voor uw installatie, van ontwerp tot opleveringen en onderhoud. Wij werken in totaaloplossingen en zorgen ervoor dat alles perfect wordt gecoördineerd. Onze engineers maken duidelijke technische werktekening specifiek voor uw installatie. Na de ontwerpfase worden de panelen in onze eigen werkplaats in elkaar gebouwd, aangesloten, getoetst volgens de NEN-N 60204-1 machinerichtlijn en uitvoerig getest.

Duurzame paneelbouw

Beemster zorgt niet alleen voor de beste oplossingen, maar ook voor de meest duurzame oplossing. Als ISO9001 gecertificeerd bedrijf, denkt Beemster altijd met u mee tijdens het gehele traject. Voor ons eindigt het niet bij het ontwerpen en bouwen, maar installeren wij de besturingskasten ook zelf zodat we zeker weten dat het goed opgeleverd wordt.

Meer informatie over besturingskasten?

Wij helpen u met het bedenken van de beste oplossingen voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact op en we nemen graag contact met u op. Onze specialisten staan voor u klaar.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T: +31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring