SCIOS-KEURING SCOPE 12: ZONNESTROOMINSTALLATIES

Beemster Electrical Solutions is SCIOS gecertificeerd voor Scope 12. Laat uw SCIOS-keuring tijdig en vakkundig uitvoeren door onze gecertificeerde inspecteurs. Zo voorkomt u onverwachte schade en stilstand van uw bedrijf.

Wat is een Scope 12 SCIOS-keuring?

Door middel van een Scope 12 waarbij er periodiek de PV-installatie(s) worden gecontroleerd, kan de veiligheid gewaarborgd worden. Veilig voor u en veilig voor uw medewerkers.

Uitvoering Scope 12

Zonnepanelen worden steeds populairder en hierdoor worden er vaker installaties aangelegd, waaronder ook veel van slechte kwaliteit. Het risico op brandgevaar neemt daardoor sterk toe en is het noodzakelijk om deze installaties door onze inspecteurs te laten controleren om de veiligheid van de PV installatie te waarborgen. De inspectie wordt uitgevoerd met behulp van controlelijsten die gebaseerd zijn op de NEN 1010:2015+C1:2016, NEN 3140+A3:2019, SCIOS Technisch Document 18 (mits van toepassing) en NEN-EN-IEC 62446:2016/A1:2018.

Scope keuring

Bij een Eerste Bijzondere Inspectie wordt er eerst een rapportage opgesteld door onze inspecteur met daarin bevindingen van de inspectie. Mocht de installatie niet aan de veiligheidseisen voldoen, dan zal er een her-inspectie plaatsvinden zodra alle bevindingen aan de installatie zijn doorgevoerd.

Tijdens de Periodieke Installatie stelt onze Beemster inspecteur een vakkundige rapportage op die concludeert wat de conditie van de installatie is en of er herstel punten zijn. De rapportage bevat een goedkeuring of bevindingen die hersteld moeten worden.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E: info@beemster.nl
T: +31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
Scope 12

Document:

SCIOS certificaat

Scope 12
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring