SCIOS-keuring scope 10: Elektrisch materieel (op brandrisico)

Beemster Electrical Solutions is SCIOS gecertificeerd voor Scope 10. Laat uw SCIOS-keuring tijdig en vakkundig uitvoeren door onze gecertificeerde inspecteurs. Zo voorkomt u onverwachte schade en stilstand van uw bedrijf.

Wat is een Scope 10 SCIOS-keuring?

Bij een Scope 10 inspectie doet Beemster een periodieke inspectie van preventieve aard. Deze inspectie is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van elektrisch installaties en de daarop aangesloten elektrische toestellen. Wij inspecteren op basis van de Nederlandse Technische Afspraak NTW 8220 ‘Beoordelingsmethode op brandrisico van elektrisch materieel’.

Uitvoering Scope 10

Beemster zorgt voor uw installaties met net een stapje extra. De periodieke inspecties voeren wij vakkundig uit en geven u advies op basis van een rapportage.

Scope keuring

Onze Beemster inspecteur stelt een vakkundige rapportage op die concludeert wat de staat van de elektrische installatie is en of er herstel punten zijn. De rapportage bepaald hoe lang de keuring geldig is.

Beemster verzorgt uw installaties! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T: +31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
Scope 10

Document:

SCIOS certificaat

Scope 10
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring