BOUW, UTILITEIT EN INFRASTRUCTUUR VRAGEN OM DUURZAAMHEID

De grootste uitdaging waar de bouw branche niet omheen kan, is duurzaamheid. Werken met materialen die op een duurzame manier gewonnen zijn en die een lang leven mee gaan. Maar ook die gedurende hun levensloop zo min mogelijk energie kosten.

Voor de elektrotechnische systemen binnen deze branches geldt naast duurzaam dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast verbinden deze systemen alle functionaliteiten met elkaar: basiselektra, besturingssystemen, computersystemen, machines, etc.

RENDEMENT

Juist voor branches als bouw, utiliteit en infra leveren energiebesparende oplossingen snel rendement op. Denk aan slimme meters, led verlichting en zonnepanelen. Energie die duurzaam opgewekt is belast het milieu minder. Slimme installaties meten wanneer een ruimte of gebied niet gebruikt wordt. Dat levert een besparing in energieverbruik en kosten. Bijkomend voordeel is dat ze ook het goede voorbeeld aan de samenleving geven.

Ook voor de logistieke wereld is duurzaamheid een belangrijk thema. Door onze strategische ligging is Nederland al eeuwenlang concurrerend met rest van de wereld op logistiek gebied. De nieuwste oplossingen zijn steeds vaker elektrische oplossingen ingezet in automatisering, zowel in het vervoer als in opslag- en distributiecentra.

Beemster heeft een uitgebreide ervaring in deze branches en weet dat samenwerken met diverse partijen leidt tot de meest efficiënte en meest rendabele oplossingen.

VOORBEELD INDUSTRIEËN

Onze engineers zijn ervaren in het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties en systemen voor:
• Nieuw en verbouw projecten
• Koel- en vrieshuizen
• Logistiek en transport
• Distributiecentra
• Rail- en wegvervoer
• Gemalen, sluizen en bruggen

Beemster helpt u ook graag met een passend advies. Benieuwd wat we voor uw branche kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouw

Meer informatie?

  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring