Over ons

Wij lossen uw elektrotechniek probleem op. Groot en klein

In 2023 bestaat Beemster 100 jaar. We houden ons zodoende al bijna een eeuw bezig met techniek en elektrotechniek. We hebben ontwikkelingen zien komen en gaan. We volgden de bewegingen in de markten en groeiden mee met innovaties en automatisering. Tegenwoordig is hardware en software onlosmakelijk verbonden aan elektrotechnische installaties en vereist elke deelmarkt specifieke toepassingen. De focus bij Beemster ligt daarom op 3 markten:

Onderscheidend vermogen

Onze focus op deze markten en het meebewegen met de ontwikkelingen leiden ertoe dat we de kennis en ervaring van onze mensen altijd op het hoogste niveau kunnen houden. We bieden een breed dienstenpakket aan, maar houden er een persoonlijke aanpak op na. We luisteren goed naar onze klanten en denken in maatwerk oplossingen in plaats van standaard werk.

Kaders

We leggen onszelf gestructureerd kaders op. Zo kunnen we elk project zo optimaal mogelijk uitvoeren op het gebied van engineering, project management, installatie en implementatie, inspectie en onderhoud. Daarentegen komen we met oplossingen die juist marktoverstijgend zijn. De vraagstukken binnen de ene markt kunnen heel goed leiden tot oplossingen die binnen een andere markt al eerder werden toegepast.

Totaaloplossing

Betrek Beemster zo vroeg mogelijk bij uw nieuwbouw, herbouw of systeemaanpassing. Op die manier leveren we u de meest gunstige totaaloplossing op het gebied van elektrotechniek en houden we optimaal rekening met:
  • engineering
  • veiligheid
  • duurzaamheid
  • keuze in partners en samenwerking
  • kosten
Beemster is onderdeel van de Heilig Group. De verbinding met de Heilig Group biedt onze klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie, wat leidt tot vergaande innovaties. Kunnen we u verder helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. Beemster Electrical Solutions B.V. beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem welke in overeenstemming is met de eisen van de norm VCA* 2008/5.1 en ISO 9001.

OVER Heilig Group

De Heilig organisatie is opgericht in 1978 door Nicolaas Maria Heilig. Ons bedrijf begon destijds als eenmanszaak met één lasmachine en groeide in de loop der jaren uit tot een grote internationale bedrijvengroep in machines en installaties voor de bulk handling en recycling branche. Uitgaande van onze missie om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden met betrekking tot engineering, ontwikkeling, fabricage en installatie, is de Heilig organisatie uitgebreid tot een bedrijvengroep. De individuele bedrijven uit de groep bieden een compleet pakket aan oplossingen op het gebied van recycling, afvalmanagement, bulk handling, houtverwerking, warmtewisselaars (heat exchangers), industriële mengers en elektrotechnische installaties. De Heilig Group organisaties, verdeeld over diverse Europese landen, vormen een sterk en toonaangevend conglomeraat dat klanten levert over de hele wereld.

Onze andere bedrijven


Onze bedrijvengroep