Over ons

WIJ LOSSEN UW ELEKTROTECHNIEK PROBLEEM OP. GROOT EN KLEIN

In 2023 bestaat Beemster 100 jaar. We houden ons zodoende al bijna een eeuw bezig met techniek en elektrotechniek. We hebben ontwikkelingen zien komen en gaan. We volgden de bewegingen in de markten en groeiden mee met innovaties en automatisering. Tegenwoordig is hardware en software onlosmakelijk verbonden aan elektrotechnische installaties en vereist elke deelmarkt specifieke toepassingen. De focus bij Beemster ligt daarom op 3 markten:

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Onze focus op deze markten en het meebewegen met de ontwikkelingen leiden ertoe dat we de kennis en ervaring van onze mensen altijd op het hoogste niveau kunnen houden. We bieden een breed dienstenpakket aan, maar houden er een persoonlijke aanpak op na. We luisteren goed naar onze klanten en denken in maatwerk oplossingen in plaats van standaard werk.

KADERS

We leggen onszelf gestructureerd kaders op. Zo kunnen we elk project zo optimaal mogelijk uitvoeren op het gebied van engineeringproject managementinstallatie en implementatieinspectie en onderhoud. Daarentegen komen we met oplossingen die juist marktoverstijgend zijn. De vraagstukken binnen de ene markt kunnen heel goed leiden tot oplossingen die binnen een andere markt al eerder werden toegepast.

TOTAALOPLOSSING

Betrek Beemster zo vroeg mogelijk bij uw nieuwbouw, herbouw of systeemaanpassing. Op die manier leveren we u de meest gunstige totaaloplossing op het gebied van elektrotechniek en houden we optimaal rekening met:

  • engineering
  • veiligheid
  • duurzaamheid
  • keuze in partners en samenwerking
  • kosten

Beemster is onderdeel van Heilig Group. De verbinding met Heilig Group biedt onze klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie, wat leidt tot vergaande innovaties. Kunnen we u verder helpen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Elektrotechniek transportbanden EECV - Beemster

Onze certificaten

Beemster Electrical Solutions B.V. beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem welke in overeenstemming is met de eisen van de norm VCA* 2017/6.0ISO 9001 en SCIOS Scope 8 en 10.

VCA-1
QM-ISO-9001
Beemster-Scope-8
Beemster-Scope-10

Over Heilig Group

N.M. Heilig B.V. is opgericht in 1978 door Nico Heilig. Ons bedrijf begon destijds als eenmanszaak met één lasmachine en groeide in de loop der jaren uit tot een grote internationale bedrijvengroep, allen actief in het maken van machines en installaties voor de bulk handling en recycling branche. Het is onze missie om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden met betrekking tot engineering, ontwikkeling, fabricage en installatie. Iets wat door de verscheidenheid aan expertise binnen verschillende bedrijven binnen de groep mogelijk is geworden. De individuele bedrijven uit Heilig Group bieden een compleet pakket aan oplossingen op het gebied van recycling, afvalmanagement, bulk handling, houtverwerking machines, warmtewisselaars, industriële mengers en elektrotechnische installaties. Heilig Group, verdeeld over diverse Europese landen, vormt een sterk en toonaangevend conglomeraat dat aan klanten levert over de hele wereld.

ONZE ANDERE BEDRIJVEN

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Geurts Heat Exchangers_2021
Over ons
Heilig Mixing Technology_2021
Heilig Fabrication_2021
Over ons
Over ons

ONZE BEDRIJVENGROEP

Over ons