Inspectie en management

Inspectie van elektrische installaties voorkomt onnodige kosten

Niet alleen de wetgever maar tegenwoordig ook verzekeraars schrijven voor dat uw elektrische installatie periodiek geïnspecteerd moet laten door een bevoegde installateur of keuringsinstantie. Beemster ontwerpt en levert niet alleen elektronische systemen, we zijn er ook voor de keuring, onderhoud en service.

Het inspecteren van uw installatie doen we uiteraard volgens de geldende normen EN 50110 en NEN 3140. Onze bevindingen leggen we vast in een rapport en, indien nodig, passen we de installatietekening aan met behulp van onze moderne software.

Van kosten maken naar kosten besparen

Naast het voldoen aan de wettelijke bepaling, levert de periodieke inspectie u de volgende voordelen op:

  • u voldoet altijd aan de verplichting die verzekeraars stellen
  • u werkt altijd met een veilige installatie
  • met de preventieve en tijdige opsporing van eventuele onvolkomenheden voorkomt u tijdsverlies door stilstand en bespaart u kosten omdat schade uitblijft.

Bij Beemster kunt u de service uitbreiden door een onderhouds- of servicecontract af te sluiten. Naast de voordelen van het tijdig opsporen van problemen, beperkt u ook de kosten en langdurige stilstand door onvoorzien onderhoud.

We helpen u graag met advies en dienstverlening op maat. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons kantoor in Heerhugowaard.

VOOR DIRECT CONTACT:

Sales team
E:info@beemster.nl
T:+31 (0)72 571 1282

Of vul ons contactformulier in:

CONTACT AANVRAGEN
CONTACT AANVRAGEN
  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring