Werkwijze

Wat kunt u verwachten van Beemster Electrical Solutions B.V.

Voor ons is er maar één klant en dat is de tevreden klant. In elke fase van het project, dus van ontwerp tot en met de after sales. Hieronder leest u onze kernwaarden. Zo ziet u waar u op mag rekenen als u met ons samenwerkt.

U krijgt bij ons de beste kwaliteit. Dat bereiken wij door het gebruik van technisch hoogwaardige producten en materialen. Bovendien hebben wij alleen zeer goed opgeleide en ervaren mensen in dienst.

Of onze installateur nou de opdracht krijgt om een meterkast  aan te leggen in een woning of een compleet plan voor noodverlichting in een nieuw te bouwen kantoor. In alle gevallen krijgt u bij ons de beste kwaliteit. 

Beemster Electrical Solutions B.V. bereikt dat door haar monteurs en installateurs alleen met technisch hoogwaardige producten en materialen te laten werken. Onze installaties zijn hierdoor bijzonder duurzaam. Van inbraakbeveiliging tot cameratoezicht. En van licht- en krachtinstallaties tot paneelbouw. Zowel in de bouw als in de industrie. 

Naast strenge eisen voor onze materialen, leggen wij ook de lat hoog voor ons personeel. Dankzij onze strikte selectiecriteria hebben wij alleen goed opgeleide en zeer ervaren mensen in dienst. Ons team van technici zorgt, onder leiding van een ervaren projectleider, voor een deskundige uitvoering van elk project. Hoe klein of hoe groot het project ook is. Onze mensen zijn betrokken en zeer gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken en deze uit te voeren. 

Optimale service

Wij staan garant voor optimale service want wij realiseren ons dat onze klanten en onze samenwerkingspartners blind op ons moeten kunnen vertrouwen. Zowel tijdens een project als daarna. Daarom hebben wij onder andere een 24/7 storingsdienst.

En onze servicegerichtheid gaat na oplevering van een project gewoon verder. Is er een storing of zijn er technische problemen? Eén telefoontje naar onze Storingsdienst

24/7 is voldoende: +31 (0)72 57 112 82. Ons mensen zijn altijd bereikbaar. Zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Zowel tijdens een project als daarna. 

Enkele bedrijven die onze werkwijze al hebben ondervonden zijn:

  • Verzorgingstehuis Koggenland
  • Ziggo Dome
  • Museum Broekerveiling
  • Golfbaan Dirkshorn

Verwachtingen

Van een adviseur en partner in elektrotechnische installaties mag u hoge verwachtingen hebben. Zowel op het gebied van advisering als wel de uitvoering. Wij zijn flexibel en bijzonder oplossingsgericht. Wij zijn er om voor u de beste oplossing te bedenken en uit te voeren. 

Door de samenstelling van ons team, in zowel kwaliteit als kwantiteit, zijn wij altijd – én op korte termijn – in staat de juiste persoon te laten optreden op de juiste plek in de grote diversiteit die de elektrotechniek van vandaag kenmerkt. Elke installateur en adviseur heeft zijn eigen specialisaties. Logisch, want het ontwerp en de bouw van bijvoorbeeld een industriële installatie voor afvalwerking industrie vraagt om andere kwaliteiten en ervaring dan de aanleg van domotica  in een luxe wooncomplex .

Waar u Beemster Electrical Solutions B.V. voor inschakelt, u krijgt altijd een duidelijk klankbord voor al uw elektrotechnische zaken. Voor uw probleem of voor uw situatie bedenken wij altijd een oplossing. U staat er niet alleen voor; wij denken mee.

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een veilig, gezond en milieubewust werkklimaat te scheppen voor die werkzaamheden die onder onze verantwoordelijkheid vallen. Bovendien moeten de elektrotechnische installaties die wij opleveren voldoen aan alle vereisten. Wij hebben alle benodigde certificaten en diploma’s hiervoor. 

Beemster Electrical Solutions B.V. neemt de verantwoordelijk voor het scheppen van een veilig, gezond en milieubewust werkklimaat voor die werkzaamheden die onder haar verantwoordelijkheid vallen. Om deze reden maken wij een risico annex veiligheidsplan voor projecten waarbij dat nodig is. Deze gedachten sluiten perfect aan bij de belangen die wij hechten aan de brancheverenigingen als Avag en Uneto VNI.

Maar wij doen meer aan veiligheid. Zo is Beemster Electrical Solutions B.V. in het bezit van een gecertificeerd VCA* certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers), ISO9001:2000 en BRL6001(KOMO). Bovendien zijn onze medewerkers zijn, afhankelijk van hun functie, in het bezit van het VCA en VOL-VCA certificaat. Ook hebben zij de vereiste veiligheidspaspoorten. Natuurlijk mag u erop rekenen dat wij onze installaties altijd met een keurings- en een opleveringscertificaat leveren. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze oplossingen voor inbraakbeveiliging en cameratoezicht.

U kunt hier de veiligheidscertificaten downloaden:

pdfVCA 2008 05 certificaat
pdfISO 9001 ; 2008 certificaat
pdfBRL 6000:2005 certificaat

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Lees meer over deze dienst?