Met veel trots kunnen wij u meedelen dat Beemster Electrical Solutions een InstallQ erkenning heeft.

Een InstallQ erkenning krijgen installateurs en -bedrijven die bekend zijn met de wet- en regelgevingen op hun vakgebied. Deze weten zij goed en veilig toe te passen in de praktijk, waarop zij regelmatig worden gecontroleerd en getoetst.

Veilige installaties van goede kwaliteit is het doel van Beemster en met een erkenning op dit vlak mogen wij trots op zijn. In 2023 bestaat Beemster 100 jaar. We houden ons zodoende al bijna een eeuw bezig met techniek en elektrotechniek. We hebben ontwikkelingen zien komen en gaan en we volgden de bewegingen in de markten en groeiden mee met innovaties en automatisering.

Bekijk ons certificaat hier.

Beemster is onderdeel van Heilig Group. De verbinding met Heilig Group biedt onze klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie.  Kunnen we u verder helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. Beemster Electrical Solutions B.V. beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem welke in overeenstemming is met de eisen van de norm VCA* 2008/5.1 en ISO 9001.

Over InstallQ

Met kwaliteitsregelingen bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.

Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de totale installatiesector. Wij erkennen installateurs en bedrijven en informeren over certificeren. Daarbij accrediteert InstallQ examens, opleidingen en bijscholing in installatietechniek. Het logo van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Uw installateur, adviseur of installatiebedrijf is op zijn of haar vakgebied gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn.

Lees meer over InstallQ