Wij zijn blij om de lancering van onze nieuwe Celnet website aan te kondigen. Voor Celnet hebben we besloten om een eigen website te maken om u zo beter te kunnen informeren over het concept en de mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u suggesties heeft of meer informatie wilt ontvangen over de Celnet website.

Wat is Celnet?

Celnet is een computersysteem, ontwikkeld om een klimaat in nagenoeg elk type bedrijf te meten, regelen, bewaken en registreren. Als het gaat om beheerssystemen staat Celnet al ruim veertig jaar aan de top. Op macroniveau voor een heel bedrijfscomplex maar ook in afzonderlijke ruimtes.

Het is alleszeggend dat juist in een sector waarbij kwaliteit belangrijk is en die zeer gevoelig is voor ziektes, de agribusiness, Celnet een bekende naam heeft opgebouwd.

Celnet vormt de extra paar ogen die broodnodig zijn in deze markt. Zoals de juiste koeling, een op maat afgestemde bevochtigingsregeling en de correcte tijdregistratie. Maar ook een afgemeten gasregeling, ketelregelingen centraal en decentraal en genoeg ventilatie. En dit is nog maar een deel van de meerwaarde van Celnet. Deze digitale ordebewaker kan anno nu gekoppeld worden aan een Modbus weerstation. Dit zodat op het juiste moment de ramen van de kassen geopend worden voor genoeg zonlicht en ventilatie of juist gesloten worden bij regen of storm.

Celet en Beemster zijn onderdeel van Heilig Group. De verbinding met Heilig Group biedt onze klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie, wat leidt tot vergaande innovaties. Kunnen we u verder helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. Beemster Electrical Solutions B.V. beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem welke in overeenstemming is met de eisen van de norm VCA* 2008/5.1 en ISO 9001.