AGRO EN HET BELANG VAN INNOVATIEVE ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

De agrarische sector (agro) staat aan de basis van onze voedselketen. De strenge wettelijke eisen waaraan zowel veeteelt als tuinbouw moeten voldoen, verhoogt de druk om efficiënte systemen toe te passen.

Elektrotechnische installaties zoals klimaatsystemen, verlichting en beluchtingssystemen zijn slechts enkele voorbeelden.

COMPLETE DIENSTVERLENING

Voor de diversiteit aan systemen die nodig zijn in uw kas, schuur, verwerkingsruimte of klimaatcel ontwerpt Beemster een geavanceerd elektrotechnisch plan. Of u nu gaat bouwen of verbouwen. Uw huidige situatie optimaliseren kan ook verduurzaming en verhoging van betrouwbaarheid betekenen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van zonnepanelen, LED Verlichting of aan het onderhoud van uw machines voor de verwerking van producten.

Door slim ontwerpen, kunt u met één systeem diverse installaties koppelen en besturen. De voordelen omvatten onder andere minder afzonderlijke bedieningssystemen en een beter inzicht in data. Uiteraard zijn thema’s als duurzaamheid en veiligheid bij Beemster vanzelfsprekend.

Onze engineers zijn ervaren in het advies en ontwerp van agro-specifieke installaties. Uiteraard installeren en onderhouden we uw systemen en staat een 24-uurs storingsdienst u bij in geval van nood.

VOORBEELD INDUSTRIEËN

Beemster levert onder andere aan de volgende agrarische bedrijven die actief zijn in:
• Broeierijen voor tulpen en bloemen
• Bollen verwerkende industrie
• Bloemen en planten verwerkende industrie
• Aardappels en groenten verwerkende industrie
• Vee- en pluimveehouders

Wenst u ook een elektrotechnisch systeem dat uw systemen koppelt en uw efficiëntie vergroot? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Agro

Meer informatie?

  • Wanneer u contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring